Menu

À la carte

Aperitiiveja | Aperitifer | Aperitives

Talon samppanja * Husets champagne * Champagne of the house

12 cl 16,00

Menu Lehtovaara | Meny Lehtovaara

Graavattua siikaa, raparperivinegrettea

Gravad sik med rabarbervinägrett

Cured whitefish with rhubarb vinaigrette

***

Ankanrintaa, sinapinsiemenkastiketta

Ankbröst med senapsfrösås

Breast of duck with mustard seed sauce

***

Vadelmapavlova, mascarponevaahtoa

Hallonpavlova med mascarponeskum

Raspberry pavlova with mascarpone foam

57,00

 

Alkuruokia | Förrätter | Starters

Graavattua siikaa, raparperivinegrettea

Gravad sik med rabarbervinägrett

Cured whitefish with rhubarb vinaigrette

17,00

Härkäcarpaccio, piparjuurimajoneesia

Oxcarpaccio med pepparrotsmajonnäs

Beef carpaccioa with horseradish maynnaise

18,00

Etanoita hovimestarin tapaan

Sniglar på hovmästarens vis

Snails à la maître d’hotel

15,00

Saagan salaattia,

mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett

Salad à la Saga with black label Emmenthal cheese and honey vinaigrette

13,00

Parsakeittoa, marinoituja katkarapuja

Sparrissoppa med marinerade räkor

Asparagus soup with marinated shrimps

16,00

Valkoista parsaa, hollanninkastiketta

Vit sparris med hollandaisesås

White asparagus with sauce Hollandaise

17,00 / 20,00

 

Pääruokia | Huvudrätter | Main courses

Paistettua ahventa, korvasienimuhennosta

Stekt abborre med murkelstuvning

Pan fried perch with creamed false morel

32,00

Uunissa paahdettua siikaa, tilli-fenkolilientä

Ugnrostad sik med dill-fänkålsbuljong

Oven roasted whitefish with dill fennel broth

30,00

Cœur de filet Provençale 1952

Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja

paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita

Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor

Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

41,00

Ankanrintaa, sinapinsiemenkastiketta

Ankbröst med senapsfrösås

Breast of duck with mustard seed sauce

29,00

Parsarisottoa, basilikapestoa

Sparris risotto med basilikapesto

Asparagus risotto with basil pesto

21,00

 

Jälkiruokia | Efterrätter | Desserts

Juustoja * Ost* Cheese

Lajitelma * Sortiment * Assortment
16,00

Crème brûlée, aprikoosisorbettia

Crème brûlée med aprikossorbet

Crème brûlée with apricot sorbet

13,00

Vadelmapavlova, mascarponevaahtoa

Hallonpavlova med mascarponeskum

Raspberry pavlova with mascarpone foam

13,00

Raparperijäädykettä, valkosuklaakreemiä

Rabarberparfait med vit chokladkräm

Rhubarb parfait with white chocolate cream

13,00

 

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja
aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta.

 Pyydämme huomioimaan, että 15.2.21 alkaen emme ole vastaanottaneet lounasseteleitä emmekä lounasmaksukortteja.