À la carte
Talon samppanja * Husets champagne * Champagne of the house
12 cl 13,50
Tyrni gin tonic * Havtorn gin tonic * Sea buckthorn gin tonic
11,00
Talon samppanja * Husets champagne * Champagne of the house
12 cl 13,50
Tyrni gin tonic * Havtorn gin tonic * Sea buckthorn gin tonic
11,00
Calvadoksella maustettua graavilohta, rakuuna-sinappikastiketta
Gravad lax smaksatt med calvados, dragon-senapsås
Slightly salted salmon flavoured with calvados, tarragon mustard sauce
***
Rosmariinivoissa paistettua peuranfileetä, riistanvartijankastiketta
Hjortfilé stekt i rosmarinsmör med jägermästarsås
Fillet of deer fried in rosemary butter with Grand Veneur sauce
***
Mantelifinancier, laakerinlehtijäätelöä
Mandelfinancier med lagerbladglass
Almond financier with bay leaf ice-cream
57,00
Calvadoksella maustettua graavilohta, rakuuna-sinappikastiketta
Gravad lax smaksatt med calvados, dragon-senapsås
Slightly salted salmon flavoured with calvados, tarragon mustard sauce
15,50
Etanoita hovimestarin tapaan
Sniglar på hovmästarens vis
Snails à la maître d’hotel
15,00
Blini, muikunmätiä ja smetanaa
Blini med löjrom och smetana
Blini with vendace roe and sour cream
21,00
Poropastramia, karpalokastiketta
Renpastrami med tranbärssås
Reindeer pastrami with cranberry sauce
16,50
Sagan salaattia,
mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta
Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett
Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette
13,00
Kurpitsakeittoa, yrttimuffini
Pumpasoppa med örtmuffins
Pumpkin soup with herb muffin
14,00
Paistettua kuhaa, timjamivoikastiketta
Stekt gös med timjansmörsås
Pan fried pike perch with thyme butter sauce
29,00
Cœur de filet Provençale 1952
Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja
paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita
Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor
Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms
38,00
Pippuripihvi
Pepparbiff
Pepper steak
33,00
Rosmariinivoissa paistettua peuranfileetä, riistanvartijakastiketta
Hjortfilé stekt i rosmarinsmör med jägermästarsås
Fillet of deer fried in rosemary butter with Grand Veneur sauce
33,00
Paistettua fasaaninrintaa, rosmariinikastiketta
Stekt fasanbröst med rosmarinsås
Fried breast of pheasant with rosemary sauce
29,00
Porkkanalettuja, karpalokastiketta
Morotsplättar med tranbärssås
Carrot pan cakes with cranberry sauce
19,00
Juustoja
Ost
Cheese
Lajitelma*sortiment*assortment
16,00
Crème brûlée, kirsikkasorbettia
Crème brûlée med körsbärssorbet
Crème brûlée with cherry sorbet
11,00
Suklaabrookie, lakritsivaahtoa
Chokladbrookie med lakritsskum
Chocolate brookie with licorice foam
11,00
Mantelifinancier, laakerinlehtijäätelöä
Mandelfinancier med lagerbladglass
Almond financier with bay leaf ice-cream
11,00
Puolukka-valkosuklaajäädykettä, lämmintä Cointreau-suklaakastiketta
Parfait på vit choklad och lingonbär med varmt Cointreau-chokladsås
White chocolate and lingonberry parfait with warm Cointreau chocolate sauce
11,00
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja
aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta.