Menu

À la carte

Aperitiiveja | Aperitifer | Aperitives

Talon samppanja * Husets champagne * Champagne of the house

12 cl 14,50

Menu Lehtovaara | Meny Lehtovaara

Peuratartar, katajanmarjamajoneesia

Hjorttartar med enbärsmajonnäs

Venison tartare with juniper mayonnaise

***

Paistettua kuhaa, siianmätikastiketta

Stekt gös med sikromsås

Pan fried pike perch with whitefish roe sauce

***

Crème brûlée, puolukkasorbettia

Crème brûlée med lingonbärssorbet

Crème brûlée with lingonberry sorbet

58,00

Alkuruokia | Förrätter | Starters

Sokerisuolattua sateenkaarirautua, piimäkastiketta

Sockersaltad regnbågsforell med surmjölkssås

Sugar cured salmon with buttermilk sauce

16,00

Blini, muikunmätiä ja smetanaa

Blini med löjrom och smetana

Blini with vendace roe and sour cream

23,00

Etanoita hovimestarin tapaan

Sniglar på hovmästarens vis

Snails à la maître d’hotel

16,00

Peuratartar, katajanmarjamajoneesia

Hjorttartar med enbärsmajonnäs

Vanison tartare with juniper mayonnaise

17,00

Sagan salaattia,

mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette

13,00

Omena-sellerikeittoa, savulohirilletteä

Äppel-sellerisoppa med röktlaxrillette

Apple celery soup with smoked salmon rillette

15,00

Pääruokia | Huvudrätter | Main courses

Paistettua kuhaa, siianmätikastiketta

Stekt gös med sikromsås

Pan fried pike perch with whitefish roe sauce

30,00

Cœur de filet Provençale 1952

Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja

paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita

Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor

Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

41,00

Hirviwallenberg, riistakermakastiketta

Älgwallenbergare med gräddig viltsås

Elk Wallenberg with creamy game sauce

29,00

Peuran sisäpaistia, mustaherukkakastiketta

Hjortstek med svartvinbärssås

Roast beef of venison with black currant sauce

35,00

Paahdettua selleriä, sienilientä

Rostad selleri med svampbuljong

Roasted celery with mushroom broth

21,00

Jälkiruokia | Efterrätter | Desserts

Juustolajitelma * Ostsortiment * Cheese assortment

16,00

Crème brûlée, puolukkasorbettia

Crème brûlée med lingonbärssorbet

Crème brûlée with lingonberry sorbet

13,00 

Valkosuklaa panna cotta, mustaherukkahilloketta

Vitchoklad pannacotta med svartvinbärskompott

White chocolate panna cotta with black currant compote

13,00

Omenapiirakkaa, omenasorbettia

Äppelpaj med äppelsorbet

Apple pie with apple sorbet

13,00

 

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja
aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta.

 Pyydämme huomioimaan, että 15.2.21 alkaen emme vastaanota lounasseteleitä emmekä lounasmaksukortteja.