Menu

Menut

Menu Lehtovaara 7.9.2017 –

 

Jättirapuja, tryffeliperunaterriini ja salsa verde

Scampi with truffle potato terrine and salsa verde

***

Coeur de filet Provencale 1952

                                                          ***                                                             

Karpalojäädykettä ja kinuskia

Cranberry parfait with caramel

58,00

Viinit / Viner / Wines

Julien Schaal Pinot Gris Biecher&Schaal, Alsace, Ranska

12 cl 9,70 / 58,00

Château Castera, AC Medoc, Bordeaux, Ranska

12 cl 12,40 / 74,00

Coteaux du Layon Rochefort, Claude Papin, Loire, Ranska

8 cl 9,60

Riistamenu 5.10. – 28.10.2017 

Graavisiikaa, lasimestarin nieriää ja sinappisabayon

Slightly salted whitefish and marinated arctic char with

mustard sabayon

***

Jänispataa, metsäsieniä ja paistettuja ruusukaaleja

Rabbit stew with mushrooms and pan fried Brussels sprouts

tai / or

Hirviwallenberg, pottuvoita ja tummaa karpalokastiketta

Elk Wallenberg with mashed potatoes and cranberry sauce

***

Karamellisoitua omenaa, valkosuklaata ja lakkoja

Caramelised apple with white chocolate and cloudberries

52,00

Riistamenu saatavilla ma- la klo 16.00 – 22.00