Menu

Menut

Menu Lehtovaara 18.10.2018 – 9.1.2019

 

Katajanmarjalla maustettua graavilohta, karpalogranitea

Enbärskryddad gravlax med tranbärsgranite

Slightly salted salmon seasoned with juniper, cranberry granite

***

Hirviwallenberg, karpalokastiketta

Älgwallenbergare med tranbärssås

Elk Wallenberg with cranberry sauce

***

Crème brûlée, omenasorbettia

Crème brûlée med äppelsorbet

Crème brûlée with apple sorbet

55,00

2018 joululounaan alku- pää- ja jälkiruoat

Lasimestarinsilliä, hunaja-valkosipulisilakoita, sinappisilakoita

Katajanmarjalla maustettua graavilohta, lämminsavulohta

Kala-äyriäisterriiniä

Mätiä, punasipulia ja smetanaa

Perinteistä joulukinkkua, joulusinappia, konjakkiluumuja

Yrttimarinoitua paahtofileetä

Maalaispateeta

Savustettua kalkkunaa

Metsäsienisalaattia, vihersalaattia

Katkarapuskagen

Rosollia

Perunoita

Kotitekoista leipää

Pääruoat, tarjoillaan pöytään

VKO 49-50

Punajuurikeittoa ja tryffelikermaa

Kurpitsarisottoa, marinoitua omenaa ja fenkolia

Uunissa paahdettua Nieriää, skånenperunoita, rapukastiketta

Härän sisäfileepihvi, salviaperunaa, portviinikastiketta

VKO 51

Maa-artisokkakeittoa, siianmätimoussea

Punajuuririsottoa ja vuohenjuustovaahtoa

Appelsiini-rakuunaliemessä haudutettua Lohta, karamellisoituja juureksia, valkoviinikastike

Yrttipaahdettua marmorifileetä, peruna fondant, tähtianiksella maustettua punaviinikastiketta

 

Jälkiruoat

Jouluhalko

Risalamande, kirsikkahilloketta

Kaneli crème brûlée

Hedelmäkakkua

Talon marmeladeja

Piparkakkuja

Suklaakonvehteja

Briejuustoa ja viikunahilloketta

52,00