Menu

Menu & À la carte

Aperitiiveja | Aperitifer | Aperitives

Talon samppanja * Husets champagne * Champagne of the house

12 cl 14,00

Helsinki Gin Tonic

12,00

Menu Lehtovaara | Meny Lehtovaara

Sokerisuolattua lohta, tillikreemiä

Sockersaltad lax med dillkräm

Sugar salt salmon with dill sauce

***

Ankanrintaa, vadelmakastiketta

Ankbröst med hallonsås

Breast of duck with raspberry sauce

***

Vadelmalla ja mascarponevaahdolla täytetty tuulihattu

Petit chou fylld med hallon och mascarponeskum

Petit chou filled with raspberry and mascarpone foam

53,00

Alkuruokia | Förrätter | Starters

 Sokerisuolattua lohta, tillikreemiä

Sockersaltad lax med dillkräm

Sugar salt salmon with dill sauce

16,00

Härkätartar, piparjuurimajoneesia

Oxtartar med pepparrotsmajonnäs

Beef tartare with horseradish mayonnaise

16,00

Etanoita hovimestarin tapaan

Sniglar på hovmästarens vis

Snails à la maître d’hotel

                                                             15,00                                                            

Sagan salaattia,

mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette

13,00

Parsakeittoa, marinoituja katkarapuja

Sparrissoppa med marinerade räkor

Asparagus soup with marinated shrimps

15,00

Parsaa, hollanninkastiketta

Sparris med hollandaisesås

Asparagus with sauce Hollandaise

16,00 / 19,00

Pääruokia | Huvudrätter | Main courses

Paistettua ahventa, korvasienimuhennosta

Stekt abborre med murkelstuvning

Pan fried perch with creamy stewed false morels

30,00 

Paahdettua siikaa, vermuttikastiketta

Rostad sik med vermouthsås

Roasted whitefish with vermouth sauce

29,00

Cœur de filet Provençale 1952

Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja

paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita

Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor

Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

41,00

Ankanrintaa, vadelmakastiketta

Ankbröst med hallonsås

Breast of duck with raspberry sauce

28,00

Parsarisottoa, kesäkurpitsaa ja yrttiöljyä

Sparris risotto med zucchini och örtolja

Asparagus risotto with zucchini and herb oil

19,00

Jälkiruokia | Efterrätter | Desserts

Juustoja*Ost*Cheese

Lajitelma*sortiment*assortment
16,00 

Crème brûlée, raparperisorbettia

Crème brûlée med rabarbersorbet

Crème brûlée with rhubarb sorbet

12,00

Suklaamoussekakkua, piparminttujäätelöä

Chokladmoussetårta med pepparmintglass

Chocolate mousse cake with peppermint ice cream

12,00

Vadelmalla ja mascarponevaahdolla täytetty tuulihattu

Petit chou fylld med hallon och mascarponeskum

Petit chou filled with raspberry and mascarpone foam

12,00

Raparperijäädykettä, valkosuklaamoussea

Rabarberparfait med vit chokladmousse

Rhubarb parfait with white chocolate mousse

12,00

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja
aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta.

 Pyydämme huomioimaan, että 15.2.21 alkaen emme vastaanota lounasseteleitä emmekä lounasmaksukortteja.