Menu

Menu & À la carte

Aperitiiveja | Aperitifer | Aperitives

Talon samppanja * Husets champagne * Champagne of the house

12 cl 13,50

Tyrni gin tonic * Havtorn gin tonic * Sea buckthorn gin tonic

11,00

Menu Lehtovaara | Meny Lehtovaara

Calvadoksella maustettua graavilohta, rakuuna-sinappikastiketta

Gravad lax smaksatt med calvados, dragon-senapsås

Slightly salted salmon flavoured with calvados, tarragon mustard sauce

***

Rosmariinivoissa paistettua peuranfileetä, riistanvartijankastiketta

Hjortfilé stekt i rosmarinsmör med jägermästarsås

Fillet of deer fried in rosemary butter with Grand Veneur sauce

***

Mantelifinancier, laakerinlehtijäätelöä

Mandelfinancier med lagerbladglass

Almond financier with bay leaf ice-cream

57,00

Alkuruokia | Förrätter | Starters

Calvadoksella maustettua graavilohta, rakuuna-sinappikastiketta

Gravad lax smaksatt med calvados, dragon-senapsås

Slightly salted salmon flavoured with calvados, tarragon mustard sauce

15,50

Etanoita hovimestarin tapaan

Sniglar på hovmästarens vis

Snails à la maître d’hotel

15,00

Blini, muikunmätiä ja smetanaa

Blini med löjrom och smetana

Blini with vendace roe and sour cream

21,00

Poropastramia, karpalokastiketta

Renpastrami med tranbärssås

Reindeer pastrami with cranberry sauce

16,50

Sagan salaattia,

mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette

13,00

Kurpitsakeittoa, yrttimuffini

Pumpasoppa med örtmuffins

Pumpkin soup with herb muffin

14,00

Pääruokia | Huvudrätter | Main courses

Paistettua kuhaa, timjamivoikastiketta

Stekt gös med timjansmörsås

Pan fried pike perch with thyme butter sauce

29,00

Cœur de filet Provençale 1952

Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja

paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita

Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor

Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

38,00

Pippuripihvi

Pepparbiff

Pepper steak

33,00 

Rosmariinivoissa paistettua peuranfileetä, riistanvartijakastiketta

Hjortfilé stekt i rosmarinsmör med jägermästarsås

Fillet of deer fried in rosemary butter with Grand Veneur sauce

33,00

Paistettua fasaaninrintaa, rosmariinikastiketta

Stekt fasanbröst med rosmarinsås

Fried breast of pheasant with rosemary sauce

29,00

Porkkanalettuja, karpalokastiketta

Morotsplättar med tranbärssås

Carrot pan cakes with cranberry sauce

19,00 

Jälkiruokia | Efterrätter | Desserts

Juustoja
Ost
Cheese
Lajitelma*sortiment*assortment
16,00

Crème brûlée, kirsikkasorbettia

Crème brûlée med körsbärssorbet

Crème brûlée with cherry sorbet

11,00

Suklaabrookie, lakritsivaahtoa

Chokladbrookie med lakritsskum

Chocolate brookie with licorice foam

11,00

Mantelifinancier, laakerinlehtijäätelöä

Mandelfinancier med lagerbladglass

Almond financier with bay leaf ice-cream
11,00

Puolukka-valkosuklaajäädykettä, lämmintä Cointreau-suklaakastiketta

Parfait på vit choklad och lingonbär med varmt Cointreau-chokladsås

White chocolate and lingonberry parfait with warm Cointreau chocolate sauce

11,00

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja
aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta.