Menu

Menut

Menu Lehtovaara   

Punajuuricarpaccio, marinoitua fetaa
Rödbetcarpaccio med marinerad feta
Beetroot carpaccio with marinated feta
***
Paistettua siikaa, kantarellimuhennosta
Stekt sik med kantarellstuvning
Pan fried whitefish with creamy chanterelles
***
Rosmariini panna cotta, tyrnikeittoa
Rosmarinpannacotta med havtornssoppa
Rosemary panna cotta with sea buckthorn soup
53,00

Alkuruokia – Förrätter – Starters

Toast skagen
16,00

Etanoita hovimestarin tapaan
Sniglar på hovmästarens vis
Snails à la maître d’hotel
15,50

Punajuuricarpaccio, marinoitua fetaa
Rödbetcarpaccio med marinerad feta
Beetroot carpaccio with marinated feta
15,50

Sagan salaattia,
mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta
Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett
Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette
12,50

Herne-fenkolikeittoa, omenavaahtoa
Ärt-fänkålssoppa med skum på äpple
Pea fennel soup with apple foam
13,50 

Pääruokia – Huvudrätter – Main courses 

Paistettua siikaa, kantarellimuhennosta
Stekt sik med kantarellstuvning
Pan fried whitefish with sautéed chanterelles
29,00

Paahdettua nieriää, valkoviinikastiketta
Rostad röding med vitvinssås
Roasted arctic char with white wine sauce
28,00

Coeur de filet Provençale 1952
Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja
paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita
Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor
Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms
38,00

Chateaubriand, Café de Paris -voita
Chateaubriand med Café de Paris-smör
Chateaubriand with Café de Paris butter
37,00

Heinäsorsaa Lehtovaaran tapaan, lintukermakastiketta
Gräsand a la Lehtovaara med gräddig viltssås
Mallard a la Lehtovaara with creamy game sauce
33,00

Sienimuhennoksella täytettyjä kaalikääryleitä, puolukkavinaigrette
Kåldolmar fylld med svampstuvning, lingonbärvinäger
Cabbage roll stuffed with mushrooms, lingonberry vinaigrette
20,00

 

Jälkiruokia – Efterrätter – Desserts

Juustoja
Ost
Cheese
Lajitelma*sortiment*assortment 16,00

Crème brûlée, karviaismarjasorbettia
Crème brûlée med krusbärsorbet
Crème brûlée with gooseberry sorbet
11,00

Maitosuklaamoussea, päärynä-viinirypälekompottia
Mjölkchokladmousse med päron-druvkompott
Milk chocolate mousse with pear grape compote
11,00

Vadelmatarteletti, vaniljamoussea ja kinuskikastiketta
Hallontartelet med vaniljmousse och tjinuskisås
Raspberry tartlet with vanilla mousse and caramel sauce
11,00

Rosmariini panna cotta, tyrnikeittoa
Rosmarinpannacotta med havtornssoppa
Rosemary panna cotta with sea buckthorn soup
11,00

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja
aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta.