Menu

Menu

Menu Lehtovaara   

Sagan salaattia
Sagas grönsallad
Salad à la Saga

Paahdettua lohta, korvasienimuhennosta
Rostad lax med murkelstuvning
Roasted salmon with creamed false morel

Crème brûlée, raparperisorbettia
Crème brûlée med sorbet på raparber
Crème brûlée with rhubarb sorbet

46,00 €

Alkuruokia – Förrätter – Starters

Graavattua siikaa, hernepyreetä
Gravad sik med ärtpuré
Slightly salted whitefish with pea purée

15,00 € 

Etanoita hovimestarin tapaan
Sniglar på hovmästarens vis
Snails à la maître d’hotel

14,50 €

Sagan salaattia,
mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta
Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett
Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette

12,50 €

Kermaista ahvenkeittoa
Gräddig abborresoppa
Creamy perch soup

14,50 | 18,50 €

Härkätartar, kapris-perunasalaatti
Oxtartar med kapris-potatissallad
Beef tartare with capers potato salad

16,50 | 21,00 €

  

Pääruokia – Huvudrätter – Main courses 

Paahdettua lohta, korvasienimuhennosta
Rostad lax med murkelstuvning
Roasted salmon with creamed false morels

28,00 

Cœur de filet Provençale 1952
Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita
ja paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita
Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor
Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

36,00

Kananpoikaa Catherine
Kyckling à la Catherine
Chicken à la Catherine

26,50

Parsapiirakkaa, appelsiini-rucolasalaattia
Sparrispaj med apelsin-rucolasallad
Asparagus pie with orange rocket salad

19,00 

 

Jälkiruokia – Efterrätter – Desserts

Crème brûlée, raparperisorbettia
Crème brûlée med sorbet på rabarber
Crème brûlée with rhubarb sorbet

11,00

Sitruunaposset, marinoituja mansikoita
Citronposset med marinerade jordgubbar
Lemon posset with marinated strawberries

11,00

Mustikkapiirasta, vaniljajäätelöä
Blåbärspaj med vaniljglass
Blueberry pie with vanilla ice-cream

11,00

 

 

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja
aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta.