Menu

À la carte

Alkuruokia – Förrätter – Starters

18.4. – 20.6.2019

Graavattua siikaa, hernepyreetä

Gravad sik med ärtpuré

Slightly salted whitefish with pea purée

14,00

Etanoita hovimestarin tapaan

Sniglar på hovmästarens vis

Snails à la maître d’hotel

14,50

Karitsatartar, hunajaglaseerattua porkkanaa

Lammtartar med honungsglaserad morot

Lamb tartare with honey glazed carrot

16,50

Sagan salaattia,

mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette

12,50 

Parsakeittoa

Sparrissoppa

Asparagus soup

14,50

 

Pääruokia – Huvudrätter – Main courses 

Lohta Sibeliuksen tapaan

Lax på Sibelius vis

Salmon a la Sibelius

28,00 

Paahdettua kuhaa, kirvelivoikastiketta

      Rostad gös med körvelsmörsås

Roasted pike perch with chervil butter sauce

29,00

Cœur de filet Provençale 1952

Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja

paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita

Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor

Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

36,00 

Vasikan entrecôte, timjamikastiketta

Kalventrecôte med timjansås

Veal entrecote with thyme sauce

31,00

Pariloitua ankanrintaa, portviinikastiketta

Grillat ankbröst med portvinssås

Grilled breast of duck with port wine sauce

29,00

Mustapapupihvejä, paprikakastiketta

Biff på svarta bönor med paprikasås

Black bean patties with sweet pepper sauce

19,00

 

 Jälkiruokia – Efterrätter – Desserts

 

Juustoja

Lajitelma*sortiment*assortment

16,00

Crème brûlée, prosecco-mansikkasorbettia

Crème brûlée med sorbet på prosecco och jordgubbar

Crème brûlée with prosecco strawberry sorbet

11,00 

Valkosuklaa-mantelikakkua, karhunvatukkajäätelöä

Vitchoklad-mandeltårta med björnbärsglass

White chocolate and almond cake with blackberry ice-cream

11,00

Sitruunaposset, vadelmamoussea

Citronposset med hallonmousse

Lemon posset with raspberry mousse

11,00 

Raparperijäädykettä, marenkia ja maitosuklaakristallia

Rabarberparfait med maräng och mjölkchokladkristall

Rhubarb parfait with merinque and milk chocolate crystal

11,00

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta

Tony Öhman, Chef de Cuisine