Menu

À la carte

Alkuruokia – Förrätter – Starters

18.10. 2018 – 9.1.2019

 

Katajanmarjalla maustettua graavilohta, karpalogranitea

Enbärskryddad gravlax med tranbärsgranite

Slightly salted salmon seasoned with juniper, cranberry granite

14,00

Etanoita hovimestarin tapaan

Sniglar på hovmästarens vis

Snails à la maître d’hotel

14,50

 Blini, muikunmätiä ja smetanaa

Blini med löjrom och smetana

Blini with vendace roe and sour cream

21,00

Härkätartar, tryffelillä maustettua perunaa

Oxtartar med potatis smaksatt med tryffel

Beef tartare with potato flavoured with truffle

16,50

Sagan salaattia,

mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette

12,50

Kermaista tattikeittoa

Gräddig karljohanssvampsoppa

Creamy porcini soup

13,50

 

Pääruokia – Huvudrätter – Main courses 

Piparjuurivoissa paistettua kuhaa

Gös stekt i pepparrotssmör

Pike perch pan fried in horseradish butter

29,00

Uunissa paahdettua nieriää, Cointreau-kastiketta

Ugnsrostad röding med Cointreausås

Oven roasted arctic char with Cointreau sauce

27,00

Cœur de filet Provençale 1952

Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja

paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita

Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor

Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

36,00

Hirviwallenberg, karpalokastiketta

Älgwallenbergare med tranbärssås

Elk Wallenberg with cranberry sauce

30,00

Jänispataa

Hargryta

Stewed hare

26,00

Grillattua fasaaninrintaa, salviakastiketta

Grillat fasanbröst med salviasås

Grilled breast of pheasant with sage sauce

29,00

Kastanja-kurpitsaterriiniä, siitakekastiketta

Kastanj-pumpaterrin med shiitakesås

Chestnut and pumpkin terrine with shiitake sauce

19,00

 

 

 

 Jälkiruokia – Efterrätter – Desserts

Juustoja

Ost

Cheese

Pala *bit*piece 6,00

Lajitelma*sortiment*assortment 14,00

Crème brûlée, omenasorbettia

Crème brûlée med äppelsorbet

Crème brûlée with apple sorbet

11,00

Suklaamoussea, marinoituja kirsikoita

Chokladmousse med marinerade körsbär

Chocolate mousse with marinated cherries

11,00

Sitruunamarenkipiirakkaa, vadelmasorbettia

Citronmarängpaj med hallonsorbet

Lemon merinque pie with raspberry sorbet

11,00

Puolukka-kinuskiuunijäätelöä

Lingon-kinuskiugnsbakad glass

Lingonberry caramel baked Alaska

11,00

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta

Tony Öhman, Chef de Cuisine