Menu

À la carte

Alkuruokia – Förrätter – Starters 7.9.2017 – 10.1.2018

 

Jättirapuja, tryffeliperunaterriini ja salsa verde

Scampi med tryffelpotatisterrine och salsa verde

Scampi with truffle potato terrine and salsa verde

14,00

 

Etanoita hovimestarin tapaan

Sniglar på hovmästarens vis

Snails à la maître d’hotel

14,50

 

Blini, muikunmätiä ja smetanaa

Blini med löjrom och smetana

Blini with vendace roe and sour cream

21,00

 

Härkätartar

Oxtartar

Beef tartare

16,50

 

Sagan salaattia,

mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette

12,50

 

Kermaista tattikeittoa ja rosmariinivaahtoa

Gräddig karljohansvampsoppa med rosmarinskum

Creamy porcini soup with rosemary foam

13,50

 


 

  Pääruokia – Huvudrätter – Main courses

 

Paistettua kallioanturaa Meunière

Bergtunga a la Meunière

Lemon sole Meunière

29,00

 

Gratinoitua turskanseläkettä ja mandariinikastiketta

Gratinerad torskrygg med mandarinsås

Gratinated filet of cod with mandarin sauce

27,00

 

Cœur de filet Provençale 1952

Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja

paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita

Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor

Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

34,00

 

Grillattu vasikan entrecôte ja rakuunakastiketta

Grillad kalv entrecôte med dragonsås

Grilled entrecôte of veal with tarragon sauce

30,00

 

Yön yli haudutettua karitsanpotkaa ja olutkastiketta

Lång kokt lammlägg med ölsås

Overnight cooked lamb shank with beer sauce

26,00

 

Tatti-kurpitsaterriiniä ja tummaa siitakekastiketta

Karljohansvamp-pumpaterrine med mörkt shiitakesås

Pumpkin porcini terrine with dark shiitake sauce

19,00

 

 

 Jälkiruokia – Efterrätter – Desserts

 

Juustoja

Ost

Cheese

Pala *bit*piece 5,00

Lajitelma*sortiment*assortment 14,00

 

Crème brûlée, kuningatarsorbettia

Crème brûlée med drottningsorbet

Crème brûlée with raspberry blueberry sorbet

11,00

 

Karpalojäädykettä ja kinuskia

Tranbärparfait med kinuski

Cranberry parfait with caramel

11,00

 

Pieniä pannukakkuja ja omena-karviaiskompottia

Små pannkakor med äppel-krusbärskompott

Small pancakes with apple gooseberry compote

11,00

 

Punaviinissä haudutettua päärynää ja maitosuklaamoussea

Päron kokt i rödvin med mjölkchokladmousse

Pear sautéed in red wine with milk chocolate mousse

11,00

 Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta

Tony Öhman, Chef de Cuisine