Menu

À la carte

Alkuruokia – Förrätter – Starters 24.5.2017 –

Siikaterriini, tillikreemiä

Sikterrin med dillkräm

Whitefish terrine with dill cream

14,50

Etanoita hovimestarin tapaan

Sniglar på hovmästarens stil

Snails à la maître d’hotel

14,50 

Burrata mozzarellaa, Parman kinkkua ja tomaattia

Burrata mozzarella med Parma skinka och tomat

Burrata mozzarella with Parma ham and tomato

14,00

Sagan salaattia,

mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette

12,50

Maa-artisokkakeittoa ja siianmätimoussea

Jordärtskockssoppa med sikromsmousse

Jerusalem artichoke soup with whitefish roe mousse

13,50

 

  Pääruokia – Huvudrätter – Main courses

Lohta Sibeliuksen tapaan

Lax på Sibelius stil

Salmon a la Sibelius

27,00

Paistettua ahventa, latva-artisokkaa, parsaa ja timjamivoikastiketta

Stekt abborre med kronärtskocka, sparris och timjansmörsås

Fried perch with globe artichoke, asparagus and thyme butter sauce

26,50

Cœur de filet provençale 1952

Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja

paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita

Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor

Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

34,00

Pippuripihvi, viherpippuri-konjakkikastiketta

Pepparstek med grönpeppar-konjaksås

Pepper steak with green pepper cognac sauce

32,00

Grillattua maissikananrintaa, sitruunaruohokastiketta

Grillad majskycklingbröst med citrongrässås

Grilled breast of corn fed chicken with lemon grass sauce

23,00

 

Parsa-vuohenjuustopiiras, appelsiini-fenkolisalaattia

Sparris-getostpaj med apelsin-fänkålssallad

Asparagus and goat cheese tart with orange fennel salad

19,00

 Jälkiruokia – Efterrätter – Desserts

Juustoja * Ost *Cheese

Pala *bit*piece 5,00
Lajitelma*sortiment*assortment 14,00

Crème brûlée, karviaissorbettia

Crème brûlée med krusbärssorbet

Crème brûlée with gooseberry sorbet

11,00

Sitruunaposset, mansikoita ja basilikaa

Citronposset med jordgubbar och basilika

Lemon posset with strawberries and basil

11,00

Raparperipaistos, vaniljajäätelöä

Rabarber crumble med vaniljglass

Rhubarb crumble with vanilla ice-cream

11,00 

Marinoitua ananasta ja suklaamoussea

Marinerad ananas med chokladmousse

Marinated pineapple with chocolate mousse

11,00e

 

 Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta

Tony Öhman, Chef de Cuisine