Menu

À la carte

Alkuruokia – Förrätter – Starters

Jääkellarin nieriää, savulohimoussea

Iskällarens röding med rökt laxmousse

Slightly salted arctic char with smoked salmon mousse

14,50 

Etanoita hovimestarin tapaan

Sniglar på hovmästarens vis

Snails à la maître d’hotel

14,50

Blini, muikunmätiä ja smetanaa

Blini med löjrom och smetana

Blini with vendace roe and sour cream

21,00

Paahdettua ankanrintaa, päärynä-sherryhilloketta

Rostat ankbröst med päron-sherrykompott

Roasted breast of duck with pear sherry compote

15,50

Sagan salaattia,

mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette

12,50

Kukkakaalikeittoa, savuporovaahtoa

Blomkålssoppa med skum på rökt renstek

Cauliflower soup with smoked reindeer foam

13,50

 

 

 

 

Pääruokia – Huvudrätter – Main courses 

Paistettua siikaa, kirvelivoikastiketta

Stekt sik med körvelsmörsås

Pan fried whitefish with chervil butter sauce

29,00 

Paahdettua lohta, paistettuja jättikatkarapuja ja Cointreau -kastiketta

Rostad lax och stekta jätteräkor med Cointreausås

Roasted salmon and pan fried prawns with Cointreau sauce

28,00 

Cœur de filet Provençale 1952

Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja

paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita

Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor

Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

37,00

Sipulipihvi, maalaisperunoita

Lökbiff med klyftpotatis

Tenderloin of beef with sautéed onion and wedged potatoes

34,00

Viikunalla ja aprikoosilla täytettyä kananrintaa, punaviinikastiketta

Kycklingbröst fylld med fikon och aprikos, rödvinssås

Breast of chicken filled with fig and apricot, red wine sauce

27,00 

Tattiravioleja, vuohenjuustokastiketta

Karljohanssvampravioli med getostsås

Porcini ravioli med goat cheese sauce

20,00

 

 

 Jälkiruokia – Efterrätter – Desserts

 

Juustolajitelma * ostsortiment * cheese assortment

16,00

Crème brûlée, kirsikkasorbettia

Crème brûlée med körsbärsorbet

Crème brûlée with cherry sorbet

11,00

Suklaakakkua, vaniljajäätelöä ja lämmintä suklaakastiketta

Chokladtårta med vaniljglass och varm chokladsås

Chocolate cake with vanilla ice-cream and warm chocolate sauce

11,00

Inkivääri-kurpitsapiirasta, vaniljamoussea

Ingefär-pumpapaj med vaniljmousse

Pumpkin pie flavoured with ginger, vanilla mousse

11,00

Karpalouunijäätelöä

Tranbärugnsbakad glass

Cranberry bomb Alaska

11,00

 

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta

Tony Öhman, Chef de Cuisine