Menu

À la carte

Alkuruokia – Förrätter – Starters

23.8.2019 – 16.10.2019

Maustepaahdettua nieriää, lehtikaalipestoa

Kryddrostad röding med grönkålspesto

Spice rubbed arctic char with kale pesto

14,50

Etanoita hovimestarin tapaan

Sniglar på hovmästarens vis

Snails à la maître d’hotel

14,50

Riimihärkää, nobiskastiketta

Rimmad oxfile med nobissås

Cured beef with Nobis sauce

16,50

Sagan salaattia,

mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette

12,50

Maa-artisokkakeittoa, timjamilla maustettua omenaa

Jordärtskockssoppa med äpple smaksatt med timjan

Jerusalem artichoke soup with thyme flavoured apple

13,50

 

 

Pääruokia – Huvudrätter – Main courses 

Haukiwallenberg, rapukastiketta

Gäddwallenbergare med kräftsås

Pike Wallenberg with crayfish sauce

26,00

Paahdettua siikaa, sitruunaruohokastiketta

Rostad sik med citrongrässås

Roasted whitefish with lemon grass sauce

28,00

Cœur de filet Provençale 1952

Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja

paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita

Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor

Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

37,00

Härännoisetit, madeirakastiketta

Oxnoisetter med madeirasås

Noisettes of beef with Madeira sauce

32,00

Heinäsorsaa Lehtovaaran tapaan, lintukermakastiketta

Gräsand a la Lehtovaara med gräddig viltsås

Mallard a la Lehtovaara with creamy game sauce

33,00

Yrtticouscousilla täytettyä paprikaa

Paprika fylld med örtcouscous

Sweet pepper filled with herb couscous

19,00

 

 

 Jälkiruokia – Efterrätter – Desserts

 

Lajitelma*ostsortiment*cheese assortment

16,00

Crème brûlée, tyrnisorbettia

Crème brûlée med havtornssorbet

Crème brûlée with sea-buckthorn sorbet

11,00

Maitosuklaamoussea, karviaismarjahilloketta

Mjölkchokladmousse med krusbärskompott

Milk chocolate mousse with gooseberry compote

11,00

Tarte tatin, vaniljajäätelöä

Tarte tatin med vaniljglass

Tarte tatin with vanilla ice-cream

11,00

Mustaherukkajäädykettä, kinuskikastiketta

Svartvinbärsparfait med karamellsås

Black currant parfait with caramel sauce

11,00

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta

Tony Öhman, Chef de Cuisine