Menu

À la carte

Alkuruokia – Förrätter – Starters

17.10.2019 – 2.1.2020

Calvadoksella maustettua graavilohta, rakuuna-sinappikastiketta

Calvadoskryddad gravlax med dragon-senapssås

Slightly salted salmon flavoured with calvados, tarragon mustard sauce

14,50 

Etanoita hovimestarin tapaan

Sniglar på hovmästarens vis

Snails à la maître d’hotel

14,50

Blini, muikunmätiä ja smetanaa

Blini med löjrom och smetana

Blini with vendace roe and sour cream

21,00

Kevyesti savustettua poronpaistia, tomaatti-chilivinaigrette

Lättrökt renstek med tomat-chilivinäger

Lightly smoked reindeer steak with tomato chili vinaigrette

16,50

Sagan salaattia,

mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette

12,50

Kermaista tattikeittoa

Gräddig karljohanssvampsoppa

Creamy porcini soup

13,50

 

 

 

 

Pääruokia – Huvudrätter – Main courses 

Paahdettua nieriää, simpukkakastiketta

Rostad röding med musselsås

Roasted arctic char with mussel sauce

26,00 

Sitruunavoissa paistettua kuhaa, kapriskastiketta

Gös stekt i citronsmör med kaprissås

Pike perch fried in lemon butter with caper sauce

29,00 

Cœur de filet Provençale 1952

Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja

paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita

Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor

Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

37,00

Hirviwallenberg, karpalokastiketta

Älgwallenbergare med tranbärssås

Elk Wallenberg with cranberry sauce

32,00

Pariloitua fasaaninrintaa, portviinikastiketta

Grillat fasanbröst med portvinssås

Grilled breast of pheasant with port wine sauce

29,00 

Kastanja-tattiterriiniä, siitakekastiketta

Kastanj-karljohanssvampsterrin med shiitakesås

Chestnut porcini terrine with shiitake sauce

19,00

 

 

 Jälkiruokia – Efterrätter – Desserts

 

Juustolajitelma * ostsortiment * cheese assortment

16,00

Crème brûlée, päärynäsorbettia

Crème brûlée med päronsorbet

Crème brûlée with pear sorbet

11,00

Suklaamarkiisi, vadelmahyytelöä

Chokladmarkis med hallongelé

Chocolate marquise with raspberry jelly

11,00

Sitruunafinancier, uuniomenajäätelöä

Citronfinancier med ugnsäppelglass

Lemon financier with baked apple ice-cream

11,00

Rosmariini panna cotta, mustikkakeittoa

Rosmarinpannacotta med blåbärssoppa

Rosemary panna cotta with blueberry soup

11,00

 

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta

Tony Öhman, Chef de Cuisine