Menu

À la carte

Alkuruokia – Förrätter – Starters

24.6. – 22.8.2019

Graavattua siikaa, hernepyreetä

Gravad sik med ärtpuré

Slightly salted whitefish with pea purée

14,00

Etanoita hovimestarin tapaan

Sniglar på hovmästarens vis

Snails à la maître d’hotel

14,50

Härkätartar

Oxtartar

Beef tartare 

16,00 / 21,00

Sagan salaattia,

mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette

12,50 

Kermaista ahvenkeittoa

Gräddig abborresoppa

Creamy perch soup

14,50 / 18,50

 

Pääruokia – Huvudrätter – Main courses 

Lohta Sibeliuksen tapaan

Lax på Sibelius vis

Salmon a la Sibelius

28,00 

Cœur de filet Provençale 1952

Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja

paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita

Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor

Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

36,00 

Vasikan entrecôte, caesarsalaattia

Kalventrecôte med caesarsallad

Veal entrecote with caesar salad

31,00

Mustapapupihvejä, paprikakastiketta

Biff på svarta bönor med paprikasås

Black bean patties with sweet pepper sauce

19,00

 

 Jälkiruokia – Efterrätter – Desserts

 

Crème brûlée, kirsikkasorbettia

Crème brûlée med sorbet på körsbär

Crème brûlée with cherry sorbet

11,00 

Vaniljajäätelöä, marjoja

Vaniljglass med bär

Vanilla ice-cream with berries

10,00

Lettuja, marinoituja mansikoita ja kermavaahtoa

Plättar med marinerade jordgubbar och vispad grädde

Pancakes with marinated strawberries and whipped cream

13,00

 

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta

Tony Öhman, Chef de Cuisine