Menu

À la carte

Alkuruokia – Förrätter – Starters

10.1. – 10.4.2019

 Lohi-kampasimpukkatartar, appelsiinigranitea

Lax-pilgrimsmusseltartar med apelsingranite

Salmon scallop tartare with orange granite

14,00

Etanoita hovimestarin tapaan

Sniglar på hovmästarens vis

Snails à la maître d’hotel

14,50

 Blini, muikunmätiä ja smetanaa

Blini med löjrom och smetana

Blini with vendace roe and sour cream

21,00

Sherrymarinoitua ankanrintaa, viikunadressing

Sherrymarinerat ankbröst, fikondressing

Breast of duck marinated with sherry, fig dressing

16,50

Sagan salaattia,

mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette

12,50

Bouillabaisse

14,50

Pääruokia – Huvudrätter – Main courses 

Pariloitua siikaa, kananmunakastiketta

Grillad sik med äggsås

Grilled whitefish with egg sauce

29,00

 Haukifrikadelleja, rakuuna-valkoviinikastiketta

Gäddfrikadeller med dragon-vittvinssås

Pike frikadelles with white wine sauce seasoned with tarragon

26,00

Cœur de filet Provençale 1952

Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja

paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita

Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor

Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

36,00

Sipulipihvi, perunafondant

Lökbiff med potatisfondant

Tenderloin steak with sautéed onion and potato fondant

31,00

Timjamivoissa paistettua karitsanfileetä, tummaa valkosipulikastiketta

Lammfilé stekt i timjansmör och mörk vitlökssås

Fillet of lamb fried in thyme butter with dark garlic sauce

29,00

Kukkakaali-rucolapiirasta, kurpitsapyreetä

Blomkål-rucolatarte med pyréad pumpa

Cauliflower rocket tart with puréed pumpkin

19,00

 Jälkiruokia – Efterrätter – Desserts

Juustoja

Ost

Cheese

Pala *bit*piece 6,00

Lajitelma*sortiment*assortment 14,00

Crème brûlée, lime vihreä tee sorbettia

Crème brûlée med sorbet på lime grönt te

Crème brûlée with lime green tea sorbet

11,00

Suklaakakkua, veriappelsiinijäätelöä

Chokladtårta med blodapelsinglass

Chocolate cake with blood orange ice-cream

11,00

Vadelma lakritsi panna cotta

Hallon-lakritspannacotta

Raspberry licorice panna cotta

11,00

Kirsikkajäädykettä

Körsbärsparfait

Cherry parfait

11,00

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta

Tony Öhman, Chef de Cuisine