Menu

À la carte

Alkuruokia – Förrätter – Starters 1.8. – 22.8.2018

Jääkellarin nieriää, maa-artisokkapyreetä

Iskällarens röding med jordärtskockspuré

Slightly salted arctic char with puréed Jerusalem artichoke

14,50

Katkarapucocktail

Räkcocktail

Shrimp cocktail

13,50

Etanoita hovimestarin tapaan

Sniglar på hovmästarens vis

Snails à la maître d’hotel

14,50

Riimihärkää, pikkelöityjä sieniä ja portviinisiirappia

Rimmad ox med syltad svamp och portvinssirap

Cured beef with pickled mushrooms and port wine syrup

16,50

Sagan salaattia,

mustaleimaemmentaljuustoa ja hunajaviinietikkakastiketta

Sagas grönsallad med svartstämplad emmentalerost och honungsvinägrett

Salad à la Saga with black label emmenthal cheese and honey vinaigrette

                                                                                 12,50           

Kermaista rapukeittoa, siianmätismetanaa

Gräddig kräftsoppa med sikromssmetana

Creamy crayfish soup with whitefish roe sour cream

13,50

 

 

 

 

 

 

  Pääruokia – Huvudrätter – Main courses

 

Pariloitua siikaa, kantarellikastiketta

Grillad sik med kantarellsås

Grilled whitefish with chanterelle sauce

28,00

Appelsiini-rakuunaliemessä haudutettua lohta, valkoviinikastiketta

Lax pocherad i apelsin-dragonbuljong med vitvinssås

Salmon poached in orange tarragon bouillon with white wine sauce

26,00

Cœur de filet Provençale 1952

Härän sisäfileetä, tiristettyjä valkosipuliperunoita, valkosipulivoita ja

paistettuja tuoreita herkkusieniviipaleita

Oxinnerfilé med friterad vitlökspotatis, vitlökssmör och stekta färska champinjonskivor

Tenderloin of beef with deep fried garlic potatoes, garlic butter and fried fresh mushrooms

36,00

Paahdettua helmikananrintaa, madeirakastiketta

Rostat pärlhönsbröst med madeirasås

Roasted breast of Guinea fowl with Madeira sauce

26,00

Saksanpähkinä-punajuuripiiras, päärynää ja gorgonzolavaahtoa

Valnöt-rödbetspaj med päron och gorgonzolaskum

Walnut beetroot pie with pear and Gorgonzola foam

19,00

 

 

 Jälkiruokia – Efterrätter – Desserts

 

Juustoja

Ost

Cheese

Pala *bit*piece 6,00

Lajitelma*sortiment*assortment 14,00

Crème brûlée, päärynäsorbettia

Crème brûlée med päronsorbet

Crème brûlée with pear sorbet

11,00

Suklaaterriini, calvadossiirappia

Chokladterrin med calvadossirap

Chocolate terrine with calvados syrup

11,00

Mustikkafinancier, rosmariinijäätelöä

Blåbärfinancier med rosmaringlass

Blueberry financier with rosemary ice-cream

11,00

Punaherukkajäädyke, lämmintä kinuskikastiketta

Rödvinbärsparfait med varm kinuskisås

Red currant parfait with warm caramel sauce

11,00

 Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta

 

Tony Öhman, Chef de Cuisine