Menu

Lounas

Lounas* lunch 20.3. – 22.3.2019 klo 11.00 – 14.00, 32.00

Alkuruokia

Alkuruokapöytä * Appetizer buffet

tai / or

Härkätartar, parmesanmajoneesia

Beef tartare with Parmesan mayonnaise

Pääruokia

Kermaista lohikeittoa

Creamy salmon soup

tai / or

Paistettua siikaa, tillivoikastiketta

Pan fried whitefish with dill butter sauce

tai / or

Paahdettua ankanrintaa, timjamikastiketta

Roasted  breast of duck with thyme sauce

Jälkiruokia

Jälkiruokapöytä * Dessert buffet

tai / or

Lakritsi vadelma panna cotta

Licorice raspberry panna cotta

 

Viinisuosituksemme * Wine recommendaton

2017 Siefersheimer Scheurebe Trocken, Saksa
58,00 | 9,70

2015 Eleivera Douro, Portugali

54,00| 9,00

 

Lisätietoja annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta.

        For more information about ingredients and allergens, please ask staff

                       (EU-regulation 1169/2011)