Menu

Lounas

Lounas* lunch 21.1. – 22.1.19, 11.00 – 14.00. 32,00. 

Alkuruokia

Alkuruokapöytä * Appetizer buffet

tai / or

Caesarsalaattia, marinoitua kananrintaa

Caesar salad with marinated breast of chicken

Pääruokia

Kermaista lohikeittoa

Creamy salmon soup

tai / or

Uunissa paahdettua siikaa, mätikastiketta

Oven roasted whitefish with fish roe sauce

tai / or

Grillattua maissikananrintaa, salviakastiketta

Grilled breast of corn fed chicken with sage sauce

Jälkiruokia

Jälkiruokapöytä * Dessert buffet

tai / or

Lettuja, vadelmahilloa ja kermavaahtoa

Pan cakes with raspberry jam and whipped cream

 

Viinisuosituksemme * Wine recommendaton

2017 Siefersheimer Scheurebe Trocken, Saksa
58,00 | 9,70

2015 Eleivera Douro, Portugali

54,00| 9,00

 

 

Lisätietoja annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta.

        For more information about ingredients and allergens, please ask staff

                       (EU-regulation 1169/2011)