Menu

Lounas

23.4. – 26.4.2019
11.00 – 14.00
32.00 €

Alkuruokia

Alkuruokapöytä * Appetizer buffet

tai / or

Karitsatartar, hunajaglaseerattua porkkanaa

Lamb tartare with honey glazed carrots

Pääruokia

Katkarapukeittoa

Shrimp soup

tai / or

Uunissa paahdettua siikaa, kirvelivoikastiketta

Oven roasted whitefish with chervel sauce

tai / or

Härän noisetit, portviinikastiketta

Beef noisettes with port wine sauce

Jälkiruokia

Jälkiruokapöytä * Dessert buffet

tai / or

Kirsikkajäädykettä ja marenkia

Cherry parfait with meringue

 

Viinisuosituksemme * Wine recommendaton

2017 Siefersheimer Scheurebe Trocken, Saksa
58,00 | 9,70

2015 Eleivera Douro, Portugali

54,00| 9,00

 

Lisätietoja annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista saa henkilökunnalta.

        For more information about ingredients and allergens, please ask staff

                       (EU-regulation 1169/2011)